• Sebra heklet dådyr på hjul - slideshow 1
  • Sebra heklet dådyr på hjul - slideshow 2

Sebra heklet dådyr på hjul

Varenummer: 1059733
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Heklet dådyr på hjul, fra Sebra. Sjarmerende draleke for små gutter og jenter. Hvem vil ikke elske å dra rundt på en søt Bambi? Dådyret er håndheklet av bomullsgarn og fylt med myk polyestervatt, mens basen og hjulene er av tre. Bamsen er avtagbart og kan brukes som kosebamse.

Heklet dådyr på hjul, fra Sebra. Sjarmerende draleke for små gutter og jenter. Hvem vil ikke elske å dra rundt på en søt Bambi?
Dådyret er håndheklet av bomullsgarn og fylt med myk polyestervatt, mens basen og hjulene er av tre. Bamsen er avtagbart og kan brukes som kosebamse.

Product nr. 1059733
Length 22 cm
Width 13 cm
Height 26 cm
Colour Brun
Material Bomull/polyester/tre

Sebra heklet dukke Lilly 40cm

Heklet dukke, 40cm, Lilly, fra Sebra. Lilly er en fin og myk dukke som er gøy å leke med, god å klemme på og veldig lett å bli glad i. Alle dukkene fra Sebra er håndheklet i 100 % bomull og fylt med myk polyestervatt. Kle gjerne dukkene opp i Sebras nydelige, spesialtilpassede dukkeklær.
70510

sebra rangle m/ring dådyr

Rangle m/ring, dådyr, fra Sebra. Søt, håndheklet rangle på trering. Lett å gripe, morsom å riste på, og god å tygge på når de første babytennene melder sin ankomst.
64216