• sebra heklet rangle dino - slideshow 1
  • sebra heklet rangle dino - slideshow 2

sebra heklet rangle dino

Varenummer: 101417
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Rangle, Dino, fra Sebra. Kjempefin, håndheklet rangle formet som en liten dinosaur. Ranglen kommer i myk bomull, og bjellen på innsiden gjør leken ekstra morsom å riste på. En favoritt blant de aller minste! Polyesterfyllet ligger sikret i en stoffpose for å gjøre leken mest mulig trygg for barnet. Kan vaskes i maskin på 30 grader.

Rangle, Dino, fra Sebra. Kjempefin, håndheklet rangle formet som en liten dinosaur. Ranglen kommer i myk bomull, og bjellen på innsiden gjør leken ekstra morsom å riste på. En favoritt blant de aller minste! 
Polyesterfyllet ligger sikret i en stoffpose for å gjøre leken mest mulig trygg for barnet.  Kan vaskes i maskin på 30 grader. 

 

Length 12 cm
Width 7 cm
Colour Grønn
Material Bomull, polyester

sebra heklet rangle hval

Rangle, Hval, fra Sebra. Kjempefin, håndheklet rangle formet som en liten hval. Ranglen kommer i myk bomull, og bjellen på innsiden gjør leken ekstra morsom å riste på. En favoritt blant de aller minste! Polyesterfyllet ligger sikret i en stoffpose for å gjøre leken mest mulig trygg for barnet. Kan vaskes i maskin på 30 grader.
101418

sebra dino på hjul

Dino på hjul, fra Sebra. Sjarmerende draleke for små gutter og jenter. Hvem vil ikke elske å dra rundt på en kjempekul dinosaur! Dinosauren er håndheklet av bomullsgarn og fylt med myk polyestervatt, mens basen og hjulene er laget av tre. Hjulene er dessuten belagt med gummi, noe som sørger for å skåne gulvet under lek. Dino fungerer kjempefint som dekor på barnerommet når den ikke er i bruk.
101424

sebra pute sleepy croc

Pute, Sleepy croc, fra Sebra. Stor og herlig krokodille i myk bomull, barnets nye lekekamerat! Bruk den som en morsom pute, en koselig sovebamse i senga, eller ta den med på nye eventyr rundt omkring i huset. Krokodillen kan også brukes som sengerand til de aller minste.
101423

Sebra rangle m/ring dino

Rangle med ring, Dino, fra Sebra. Søt, håndheklet rangle på trering. Lett å gripe, god å bite på, og bjellen på innsiden gjør den ekstra morsom å riste på! Polyesterfyllet ligger sikret i en stoffpose for å gjøre leken ekstra trygg for barnet.
101419

sebra vognpynt dino

Vognpynt, Dino, fra Sebra. Kjempefin vognpynt med heklede dinosaurer og perler. Lenken festes enkelt til vognen ved hjelp av to plastringer, og den elastiske kvaliteten gjør at den passer til de fleste vogner.
101432