• sebra heklet rangle hval - slideshow 1

sebra heklet rangle hval

Varenummer: 101418
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Rangle, Hval, fra Sebra. Kjempefin, håndheklet rangle formet som en liten hval. Ranglen kommer i myk bomull, og bjellen på innsiden gjør leken ekstra morsom å riste på. En favoritt blant de aller minste! Polyesterfyllet ligger sikret i en stoffpose for å gjøre leken mest mulig trygg for barnet. Kan vaskes i maskin på 30 grader.

Rangle, Hval, fra Sebra. Kjempefin, håndheklet rangle formet som en liten hval. Ranglen kommer i myk bomull, og bjellen på innsiden gjør leken ekstra morsom å riste på. En favoritt blant de aller minste! 
Polyesterfyllet ligger sikret i en stoffpose for å gjøre leken mest mulig trygg for barnet.  Kan vaskes i maskin på 30 grader. 

 

Length 12 cm
Width 7 cm
Colour Blå
Material Bomull, polyester

sebra heklet rangle dino

Rangle, Dino, fra Sebra. Kjempefin, håndheklet rangle formet som en liten dinosaur. Ranglen kommer i myk bomull, og bjellen på innsiden gjør leken ekstra morsom å riste på. En favoritt blant de aller minste! Polyesterfyllet ligger sikret i en stoffpose for å gjøre leken mest mulig trygg for barnet. Kan vaskes i maskin på 30 grader.
101417

sebra isbjørn på hjul

Isbjørn på hjul, fra Sebra. Sjarmerende draleke for små gutter og jenter. Hvem vil ikke elske å dra rundt på en kjempesøt isbjørn! Isbjørnen er håndheklet av bomullsgarn og fylt med myk polyestervatt, mens basen og hjulene er laget av tre. Hjulene er dessuten belagt med gummi, noe som sørger for å skåne gulvet under lek. Isbjørnen fungerer kjempefint som dekor på barnerommet når den ikke er i bruk.
101425

sebra kanin plysjbamse cloud blue

Plysjbamse, Kanin i cloud blue, fra Sebra. Nydelig og kjempemyk bamse med lange ører og et koselig ansikt. Perfekt som turkamerat eller som kosebamse i senga.
101426

sebra plysj spilledåse elefant cloud blue

Spilledåse, elefant i cloud blue, fra Sebra. Spilledåse i den mykeste plysj, formet som en søt elefant. Dra elefanten i snabelen, og den spiller en koselig vuggevise for babyen din. En praktisk borrelåshempe gjør at du enkelt kan feste spilledåsen på senga, vogna eller andre steder den kan gjøre nytte.
101421

Sebra puslespill arctic

Puslespill, Arctic, fra Sebra. Morsomt og lærerikt puslespill i kryssfiner, med herlige illustrasjoner av arktiske dyr. De flotte trebrikkene kan fint brukes til lek eller som pyntegjenstander når puslespillet ikke er i bruk. Passer til barn fra 1 år.
101414