sebra heklet rangle traktor

Varenummer: 105128
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Rangle, Traktor, fra Sebra. Kjempefin, håndheklet rangle formet som en stilig traktor. Ranglen kommer i myk bomull, og bjellen på innsiden gjør leken ekstra morsom å riste på. En favoritt blant de aller minste! Polyesterfyllet ligger sikret i en stoffpose for å gjøre leken mest mulig trygg for barnet. Kan vaskes i maskin på 30 grader.

Rangle, Traktor, fra Sebra. Kjempefin, håndheklet rangle formet som en stilig traktor. Ranglen kommer i myk bomull, og bjellen på innsiden gjør leken ekstra morsom å riste på. En favoritt blant de aller minste! 
Polyesterfyllet ligger sikret i en stoffpose for å gjøre leken mest mulig trygg for barnet. Kan vaskes i maskin på 30 grader.  

 

Width 10,5 cm
Height 7,5 cm
Colour Grønn
Material Bomull, polyester

sebra heklet rangle dino

Rangle, Dino, fra Sebra. Kjempefin, håndheklet rangle formet som en liten dinosaur. Ranglen kommer i myk bomull, og bjellen på innsiden gjør leken ekstra morsom å riste på. En favoritt blant de aller minste! Polyesterfyllet ligger sikret i en stoffpose for å gjøre leken mest mulig trygg for barnet. Kan vaskes i maskin på 30 grader.
101417

sebra heklet rangle hval

Rangle, Hval, fra Sebra. Kjempefin, håndheklet rangle formet som en liten hval. Ranglen kommer i myk bomull, og bjellen på innsiden gjør leken ekstra morsom å riste på. En favoritt blant de aller minste! Polyesterfyllet ligger sikret i en stoffpose for å gjøre leken mest mulig trygg for barnet. Kan vaskes i maskin på 30 grader.
101418

Sebra heklet rangle pinnsvin

Rangle, pinnsvin, fra Sebra. Superskjønn håndheklet rangle i bomull, fylt med polyestervatt. Perfekt størrelse for små babygrep. Myk å ta på, morsom å riste på, trygg å bite på. En favoritt blant de aller minste! Kan maskinvaskes på 30 grader. 
70543

blafre stoffkurv traktor medium

Stoffkurv, Traktor i medium størrelse, fra Blafre. Flott stoffkurv i lys blå bomullskanvas, dekorert med et herlig traktormotiv. Stoffkurven har mange bruksområder, og er fin til oppbevaring av både leker, sokker, skittentøy og mye mer. Kommer med praktiske håndtak i lær.
104991

sebra pute traktor

Pute, traktor, fra Sebra. Pynt opp barnerommet med denne kule puta, formet som en traktor i myk bomullsfrottè. Puten er fin å ha i sengen, på en stol eller som en liten sittepute på golvet. Et must til traktorelskeren!
105141

sebra traktor i tre grå/grønn

Traktor i tre, grå/grønn, fra Sebra. Minimalistisk og stilig traktor i malt tre, inspirert av 1950-tallets klassiske traktorer. Designet gjør at den fint kan brukes som pyntegjenstand på barnerommet når den ikke er i bruk. Traktoren er malt med giftfri maling.
86964

Sebra vognpynt traktor

Vognpynt, traktor, fra Sebra. En flott, heklet vognlenke som er fin å se på for både baby og forelder. 
86946