• sebra koffertsett little driver - slideshow 1
  • sebra koffertsett little driver - slideshow 2

sebra koffertsett little driver

Varenummer: 105131
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Koffersett, Little Driver, fra Sebra. To stk. flotte kofferter med herlige illustrasjoner fra Little Driver-serien. Koffertene er kjempefine til overnattingsbesøk, en lang biltur eller som lekeoppbevaring. Også er de selvfølgelig kjempefine som dekorasjon på barnerommet! Koffertene er framstilt av kraftig kartong, har håndtak i metall og enkel lukkemekanisme.

Koffersett, Little Driver, fra Sebra. To stk. flotte kofferter med herlige illustrasjoner fra Little Driver-serien. Koffertene er kjempefine til overnattingsbesøk, en lang biltur eller som lekeoppbevaring. Også er de selvfølgelig kjempefine som dekorasjon på barnerommet! Koffertene er framstilt av kraftig kartong, har håndtak i metall og enkel lukkemekanisme. 

Length 21,5/23,5 cm
Width 7/8,5 cm
Height 13,5/16 cm
volume 2 kofferter
Colour Multi
Material Kraftig kartong

sebra in the sky koffertsett

Koffersett, In the Sky, fra Sebra. 2 stk. søte kofferter med skjønne illustrasjoner fra In the Sky-kolleksjonen. Fine til oppbevaring på barnerommet, og morsomme for barnet å bære yndlingslekene sine i. Koffertene er framstilt av kraftig papp, har håndtak i metall og enkel lukkemekanisme. 
92542

sebra melamin servise little driver

Servise, Little Driver, fra Sebra. Gjør måltidet litt morsommere med dette flotte serviset i melamin, dekorert med herlige illustrasjoner fra Little Driver-serien. Serviset består av kopp, skål, tallerken, gaffel og skje, og alle deler kan vaskes i oppvaskmaskin. Serviset kommer i en dekorativ gaveeske, og er en perfekt gave til bursdagen, dåpen eller babyshoweren!
105139

sebra melamin tutekopp little driver

Tutekopp, Little Driver, fra Sebra. Kjempefin tutekopp i melamin, dekorert med en tøff Vespa scooter og teksten
105132

sebra putteboks little driver

Putteboks, Little Driver, fra Sebra. Her gjelder det å matche de 8 geometriske treklossene med formene på boksen, En morsom og lærerik aktivitet som utfordrer barnets øye-hånd koordinasjon, gjenkjennelse og logiske tankegang. Passer for barn fra 12 måneder.
105136

sebra vognpynt little driver

Vognpynt, Little Driver, fra Sebra. Kjempefin vognpynt med heklede biler og perler i skjønn forening. Lenken festes enkelt til vognen ved hjelp av to plastringer, og den elastiske kvaliteten gjør at den passer til de fleste vogner.
105154