sebra rangle m/ring elefant

Varenummer: 92514
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Rangle m/ring, elefant, fra Sebra. Søt, håndheklet rangle på trering. Lett å gripe, morsom å riste på, og god å tygge på når de første babytennene melder sin ankomst.

Rangle m/ring, elefant, fra Sebra. Søt, håndheklet rangle på trering. Lett å gripe, morsom å riste på, og god å tygge på når de første babytennene melder sin ankomst.

Length 13 cm
Width 8 cm
Colour Blå
Material Bomull, polyester, tre

sebra rangle m/ring kanin blå

Rangle m/ring, blå kanin, fra Sebra. Søt, håndheklet rangle på trering. Lett å gripe, morsom å riste på, og god å tygge på når de første babytennene melder sin ankomst.
92416

sebra rangle m/ring kanin rosa

Rangle m/ring, rosa kanin, fra Sebra. Søt, håndheklet rangle på trering. Lett å gripe, morsom å riste på, og god å tygge på når de første babytennene melder sin ankomst.
92417

sebra rangle m/ring panda

Rangle m/ring, panda, fra Sebra. Søt, håndheklet rangle på trering. Lett å gripe, morsom å riste på, og god å tygge på når de første babytennene melder sin ankomst.
92512

sebra rangle m/ring rådyr

Rangle m/ring, rådyr, fra Sebra. Søt, håndheklet rangle på trering. Lett å gripe, morsom å riste på, og god å tygge på når de første babytennene melder sin ankomst.
64216

sebra elefant på hjul grå

Grå elefant på hjul, fra Sebra. Sjarmerende draleke for små gutter og jenter. Hvem vil ikke elske å dra rundt på verdens søteste elefant? Elefanten er håndheklet av bomullsgarn og fylt med myk polyestervatt, mens basen og hjulene er av tre. Passer for barn fra 12 måneder.
86948

sebra gulvteppe multi boy

Nydelig gulvteppe, Multi boy, fra Sebra. Gi gutterommet et løft med dette håndheklede kvalitetsteppet i bomull. Fint å se på, lunt og godt for barna å leke på.
66590

sebra strikket bamse elefant trusty

Strikket bamse, elefant, fra Sebra. Møt den herlige elefanten Trusty! Han er en del av Sebras kolleksjon "In the Sky", og er en søt, strikket bamse i bomull, fylt med polyestervatt. Myk og god for små barnehender, en perfekt liten bestevenn!
92519