sebra rangle m/ring elefant

Varenummer: 92514
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Rangle m/ring, elefant, fra Sebra. Søt, håndheklet rangle på trering. Lett å gripe, morsom å riste på, og god å tygge på når de første babytennene melder sin ankomst.

Rangle m/ring, elefant, fra Sebra. Søt, håndheklet rangle på trering. Lett å gripe, morsom å riste på, og god å tygge på når de første babytennene melder sin ankomst.

Length 13 cm
Width 8 cm
Colour Blå
Material Bomull, polyester, tre

sebra rangle m/ring dådyr

Rangle m/ring, dådyr, fra Sebra. Søt, håndheklet rangle på trering. Lett å gripe, morsom å riste på, og god å tygge på når de første babytennene melder sin ankomst.
64216

sebra rangle m/ring isbjørn

Rangle m/ring, isbjørn, fra Sebra. Søt, håndheklet rangle på trering. Lett å gripe, morsom å riste på, og god å tygge på når de første babytennene melder sin ankomst.
92513

sebra rangle m/ring kanin blå

Rangle m/ring, blå kanin, fra Sebra. Søt, håndheklet rangle på trering. Lett å gripe, morsom å riste på, og god å tygge på når de første babytennene melder sin ankomst.
92416

sebra rangle m/ring panda

Rangle m/ring, panda, fra Sebra. Søt, håndheklet rangle på trering. Lett å gripe, morsom å riste på, og god å tygge på når de første babytennene melder sin ankomst.
92512

sebra elefant på hjul grå

Grå elefant på hjul, fra Sebra. Sjarmerende draleke for små gutter og jenter. Hvem vil ikke elske å dra rundt på verdens søteste elefant? Elefanten er håndheklet av bomullsgarn og fylt med myk polyestervatt, mens basen og hjulene er av tre. Passer for barn fra 12 måneder.
86948

sebra strikket bamse elefant trusty

Strikket bamse, elefant, fra Sebra. Møt den herlige elefanten Trusty! Han er en del av Sebras kolleksjon "In the Sky", og er en søt, strikket bamse i bomull, fylt med polyestervatt. Myk og god for små barnehender, en perfekt liten bestevenn!
92519

sebra vognleke elefant blå

Vognleke med elefanter, blå, fra Sebra. Søt, håndheklet vognleke i bomull, som enkelt festes til vognen med klips. Lenken er elastisk og passer dermed de fleste vogner.
92079