sebra rangle m/ring panda

Varenummer: 92512
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Rangle m/ring, panda, fra Sebra. Søt, håndheklet rangle på trering. Lett å gripe, morsom å riste på, og god å tygge på når de første babytennene melder sin ankomst.

Rangle m/ring, panda, fra Sebra. Søt, håndheklet rangle på trering. Lett å gripe, morsom å riste på, og god å tygge på når de første babytennene melder sin ankomst.

Length 13 cm
Width 8 cm
Colour Svart/hvit
Material Bomull, polyester, tre

sebra rangle m/ring dådyr

Rangle m/ring, dådyr, fra Sebra. Søt, håndheklet rangle på trering. Lett å gripe, morsom å riste på, og god å tygge på når de første babytennene melder sin ankomst.
64216

sebra rangle m/ring elefant

Rangle m/ring, elefant, fra Sebra. Søt, håndheklet rangle på trering. Lett å gripe, morsom å riste på, og god å tygge på når de første babytennene melder sin ankomst.
92514

sebra rangle m/ring isbjørn

Rangle m/ring, isbjørn, fra Sebra. Søt, håndheklet rangle på trering. Lett å gripe, morsom å riste på, og god å tygge på når de første babytennene melder sin ankomst.
92513

sebra rangle m/ring kanin blå

Rangle m/ring, blå kanin, fra Sebra. Søt, håndheklet rangle på trering. Lett å gripe, morsom å riste på, og god å tygge på når de første babytennene melder sin ankomst.
92416

sebra elefant på hjul grå

Grå elefant på hjul, fra Sebra. Sjarmerende draleke for små gutter og jenter. Hvem vil ikke elske å dra rundt på verdens søteste elefant? Elefanten er håndheklet av bomullsgarn og fylt med myk polyestervatt, mens basen og hjulene er av tre. Passer for barn fra 12 måneder.
86948

Sebra heklet rangle pinnsvin

Rangle, pinnsvin, fra Sebra. Superskjønn håndheklet rangle i bomull, fylt med polyestervatt. Perfekt størrelse for små babygrep. Myk å ta på, morsom å riste på, trygg å bite på. En favoritt blant de aller minste! Kan maskinvaskes på 30 grader. 
70543

sebra heklet tumling panda

Heklet tumling, panda, fra Sebra. Dra i, snurr, eller dytt på denne søtingen, og den vil automatisk komme opp igjen i stående stilling. Fin som både leke og pynt på barnerommet!  
92522

sebra strikket bamse panda panny

Strikket bamse, panda, fra Sebra. Møt den herlige pandaen Panny! Han er en del av Sebras kolleksjon "In the Sky", og er en søt, strikket bamse i bomull, fylt med polyestervatt. Myk og god for små barnehender, en perfekt liten bestevenn!
92520