• sebra tegnemappe little driver - slideshow 1
  • sebra tegnemappe little driver - slideshow 2
  • sebra tegnemappe little driver - slideshow 3

sebra tegnemappe little driver

Varenummer: 105193
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Tegnemappe, Little Driver, fra Sebra. Ta vare på barnas fineste kunstverk i denne flotte mappen i kraftig kartong, dekorert med en kul traktor og teksten

Tegnemappe, Little Driver, fra Sebra. Ta vare på barnas fineste kunstverk i denne flotte mappen i kraftig kartong, dekorert med en kul traktor og teksten "vroom vroom vrooom". Mappen inneholder 5 lommer som passer til tegninger opp til A4-format. Kommer med lås og praktisk håndtak på toppen.

Length 32 cm
Width 7 cm
Height 25,5 cm
Colour Blå
Material Kraftig kartong

Sebra tegnemappe arctic

Tegnemappe, Arctic, fra Sebra. Ta vare på barnas fineste kunstverk i denne flotte mappen i kraftig kartong. Mappen inneholder 10 lommer som passer til tegninger opp til A4-format. Kommer med lås og praktisk håndtak på toppen.
101437

Sebra tegnemappe dino

Tegnemappe, Dino, fra Sebra. Ta vare på barnas fineste kunstverk i denne flotte mappen i kraftig kartong. Mappen inneholder 10 lommer som passer til tegninger opp til A4-format. Kommer med lås og praktisk håndtak på toppen.
101436

sebra tegnemappe singing bird

Tegnemappe, Singing Bird, fra Sebra. Ta vare på barnas fineste kunstverk i denne flotte mappen i kraftig kartong, dekorert med en flaksende fugl og teksten
105194

sebra koffertsett little driver

Koffersett, Little Driver, fra Sebra. To stk. flotte kofferter med herlige illustrasjoner fra Little Driver-serien. Koffertene er kjempefine til overnattingsbesøk, en lang biltur eller som lekeoppbevaring. Også er de selvfølgelig kjempefine som dekorasjon på barnerommet! Koffertene er framstilt av kraftig kartong, har håndtak i metall og enkel lukkemekanisme.
105131

sebra putteboks little driver

Putteboks, Little Driver, fra Sebra. Her gjelder det å matche de 8 geometriske treklossene med formene på boksen, En morsom og lærerik aktivitet som utfordrer barnets øye-hånd koordinasjon, gjenkjennelse og logiske tankegang. Passer for barn fra 12 måneder.
105136

sebra tellepuslespill 1-10 driver/birds

Tellepuslespill 1-10, Driver/Birds, fra Sebra. Lær å telle ved hjelp av kule kjøretøy, fugler og blomster! Dette fine tellepuslespillet består av 10 små puslespill, der det gjelder å matche tallet på brikken med riktig antall kjøretøy/fugler/blomster. Passer for barn fra 3 år.
105116

sebra vognpynt little driver

Vognpynt, Little Driver, fra Sebra. Kjempefin vognpynt med heklede biler og perler i skjønn forening. Lenken festes enkelt til vognen ved hjelp av to plastringer, og den elastiske kvaliteten gjør at den passer til de fleste vogner.
105154