• sebra verktøysett i tre - slideshow 1

sebra verktøysett i tre

Varenummer: 92548
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Verktøysett i bøketre, fra Sebra, malt med fine farger i kjølige nyanser. Et herlig sett som oppfordrer til kreativitet og fantasi! Settet består av 6 deler.

Verktøysett i bøketre, fra Sebra, malt med fine farger i kjølige nyanser. Et herlig sett som oppfordrer til kreativitet og fantasi! Settet består av 6 deler.

Length 23,8 cm
Width 9,9 cm
Height 2,2 cm
volume 6 deler
Colour Multi
Material Bøketre

imagetoys piratsett i koffert

Piratsett i koffert, fra Imagetoys. Innholdsrik metallkoffert med nødvendig utstyr for en liten pirat. Her finnes både skattekart, mynter, kompass, øyelapp, krok, skjold, lekesverd og lekepistol. Passer for barn fra 3 år.Settet inneholder små deler og er uegnet for barn under 3 år.
1055345

sebra bil i tre grå/blå

Bil i tre, grå/blå, fra Sebra. Minimalistisk og stilig bil i malt tre. Designet gjør at den fint kan brukes som pyntegjenstand på barnerommet når den ikke er i bruk. Bilen er malt med giftfri maling.
86963

sebra traktor i tre grå/grønn

Traktor i tre, grå/grønn, fra Sebra. Minimalistisk og stilig traktor i malt tre, inspirert av 1950-tallets klassiske traktorer. Designet gjør at den fint kan brukes som pyntegjenstand på barnerommet når den ikke er i bruk. Traktoren er malt med giftfri maling.
86964

Wonderworld arbeidsbenk m/verktøy

Tøff arbeidsbenk fra Wonderworld. Benken kommer komplett med verktøy, og fungerer på akkurat samme måte som en ordentlig arbeidsbenk. Når leken er ferdig, kan benken vendes rundt, og bli en praktisk verktøykasse som barnet kan bære med seg. Et flott to-i-ett-produkt! Passer for barn fra 3 år.Settet inneholder små deler og må ikke brukes av barn under 3 år.Bruk av gummitre og vannbasert maling gjør varen miljøvennlig og trygg for barna.  
64052