• sebra vognpynt little driver - slideshow 1

sebra vognpynt little driver

Varenummer: 105154
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Vognpynt, Little Driver, fra Sebra. Kjempefin vognpynt med heklede biler og perler i skjønn forening. Lenken festes enkelt til vognen ved hjelp av to plastringer, og den elastiske kvaliteten gjør at den passer til de fleste vogner.

Vognpynt, Little Driver, fra Sebra. Kjempefin vognpynt med heklede biler og perler i skjønn forening. Lenken festes enkelt til vognen ved hjelp av to plastringer, og den elastiske kvaliteten gjør at den passer til de fleste vogner.

Length 53 cm
Colour Multi
Material Bomull, PP-plast

sebra vognleke elefant blå

Vognleke med elefanter, blå, fra Sebra. Søt, håndheklet vognleke i bomull, som enkelt festes til vognen med klips. Lenken er elastisk og passer dermed de fleste vogner.
92079

sebra vognleke elefant rosa

Vognleke med elefanter, rosa, fra Sebra. Søt, håndheklet vognleke i bomull, som enkelt festes til vognen med klips. Lenken er elastisk og passer dermed de fleste vogner.
92080

sebra vognpynt arctic

Vognpynt, Arctic, fra Sebra. Kjempefin vognpynt med heklede perler og arktiske dyr. Lenken festes enkelt til vognen ved hjelp av to plastringer, og den elastiske kvaliteten gjør at den passer til de fleste vogner.
101433

sebra vognpynt dino

Vognpynt, Dino, fra Sebra. Kjempefin vognpynt med heklede dinosaurer og perler. Lenken festes enkelt til vognen ved hjelp av to plastringer, og den elastiske kvaliteten gjør at den passer til de fleste vogner.
101432

Sebra vognpynt sommerfugl

Vognpynt, sommerfugl, fra Sebra. En flott, heklet vognlenke som er fin å se på for både baby og forelder. 
86945

Sebra vognpynt traktor

Vognpynt, traktor, fra Sebra. En flott, heklet vognlenke som er fin å se på for både baby og forelder. 
86946

sebra koffertsett little driver

Koffersett, Little Driver, fra Sebra. To stk. flotte kofferter med herlige illustrasjoner fra Little Driver-serien. Koffertene er kjempefine til overnattingsbesøk, en lang biltur eller som lekeoppbevaring. Også er de selvfølgelig kjempefine som dekorasjon på barnerommet! Koffertene er framstilt av kraftig kartong, har håndtak i metall og enkel lukkemekanisme.
105131

sebra putteboks little driver

Putteboks, Little Driver, fra Sebra. Her gjelder det å matche de 8 geometriske treklossene med formene på boksen, En morsom og lærerik aktivitet som utfordrer barnets øye-hånd koordinasjon, gjenkjennelse og logiske tankegang. Passer for barn fra 12 måneder.
105136

sebra smekke 2pk little driver

Smekke 2 pk, Little Driver, fra Sebra. Sett med to flotte smekker med motiv av ulike kjøretøy. Den nederste delen kan enkelt brettes opp og danne en praktisk oppsamlingslomme. Smekken festes i nakken med trykknapp. Fremstilt i myk plast, fri for phthalater.
105137

sebra tegnemappe little driver

Tegnemappe, Little Driver, fra Sebra. Ta vare på barnas fineste kunstverk i denne flotte mappen i kraftig kartong, dekorert med en kul traktor og teksten
105193