Skog body rev

Varenummer: 86566
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Body, Rev, fra Skog. Finnes i to fargevarianter, og ulike størrelser. Serien med Skog er laget av økologisk bomull som er deilig og myk i stoffet, og designet på Bryggen i Bergen. "SKOG is the Norwegian word for forest. A colorful and whimsical forest that is home to a playful fox, majestic moose and bumbling bear. Friends."

Body, Rev, fra Skog. Finnes i to fargevarianter, og ulike størrelser. Serien med Skog er laget av økologisk bomull som er deilig og myk i stoffet, og designet på Bryggen i Bergen.

"SKOG is the Norwegian word for forest. A colorful and whimsical forest that is home to a playful fox, majestic moose and bumbling bear. Friends."

Product nr. 86566

Skog body skog

Body, med motivet skog, fra Skog. Finnes i to fargevarianter, og ulike størrelser. Serien med Skog er laget av økologisk bomull som er deilig og myk i stoffet, og designet på Bryggen i Bergen. "SKOG is the Norwegian word for forest. A colorful and whimsical forest that is home to a playful fox, majestic moose and bumbling bear. Friends."
86565

Bloomingville flagglenke strikk

Flaggrekke i strikket bomull, fra Bloomingville. Pynt opp til til fest, eller bare gjør hverdagen litt festligere! 
79827

vitra eames elephant hvit

Eames Elephant, hvit, fra Vitra. Nesten ingen andre dyr er så populær som elefanten, med dens majestetiske størrelse og vennlige natur.  Ekteparet Charles og Ray Eames falt også for dette flotte dyret, og laget en lekeelefant av kryssfinèr i 1945. Denne ble aldri satt i produksjon, men i dag produseres elefanten i hard plast og er en robust og populær leke som kan brukes både inne og ute, eller rett og slett som et iøynefallende designobjekt på barnerommet. 
85012

wonderworld mini traktor

Mini traktor fra Wonderworld. Solid trebil i perfekt størrelse for små barnehender. Traktoren kommer med en henger lastet med halm, og traktoren og hengeren kobles enkelt til og fra hverandre ved hjelp av magneter. Passer for barn fra 18 måneder. Bruk av gummitre og vannbasert maling gjør varen miljøvennlig og trygg for barna.  
70721