• snurk jumpsuit rockets - slideshow 1

snurk jumpsuit rockets

Varenummer: 104929_VM
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Jumpsuit, Rockets, fra Snurk. Superfin og deilig jumpsuit i myk, økologisk bomull, dekorert med digitalt fotoprint av tøffe raketter. Perfekt for en som elsker kjøretøy med litt fart i! Den flotte jumpsuiten kommer med praktisk knapping på innsiden av føttene, har god stretch, og kjennes myk og behagelig mot huden. Kan vaskes i maskin på 40 grader.

Jumpsuit, Rockets, fra Snurk. Superfin og deilig jumpsuit i myk, økologisk bomull, dekorert med digitalt fotoprint av tøffe raketter. Perfekt for en som elsker kjøretøy med litt fart i! Den flotte jumpsuiten kommer med praktisk knapping på innsiden av føttene, har god stretch, og kjennes myk og behagelig mot huden.

Kan vaskes i maskin på 40 grader. 

Colour Hvit
Material 95 % økologisk bomull, 5 % elastan

snurk jumpsuit paper jungle

Jumpsuit, Paper Jungle, fra Snurk. Superfin og deilig jumpsuit i myk, økologisk bomull, dekorert med skikkelig kult, digitalt fotoprint. Det stilige printet er laget av brune og grønne lag med papir, noe som utgjør et originalt kamuflasjemønster! Og hvis du ser litt nærmere på mønsteret, vil du legge merke til en sort panter som prøver å gjemme seg. Ekte kamuflasje der, altså! Den flotte jumpsuiten kommer med praktisk knapping på innsiden av føttene, har god stretch, og kjennes myk og behagelig mot huden. Kan vaskes i maskin på 40 grader.
104920_VM

snurk jumpsuit peacock fur

Jumpsuit, Peacock Fur, fra Snurk. Superfin og deilig jumpsuit i myk, økologisk bomull, dekorert med digitalt fotoprint av kule påfuglfjær. De spreke fargene og de herlige detaljene gjør dette til et blikkfang av en jumpsuit! Den flotte jumpsuiten kommer med praktisk knapping på innsiden av føttene, har god stretch, og kjennes myk og behagelig mot huden Kan vaskes i maskin på 40 grader.
104923_VM

snurk jumpsuit pompom

Jumpsuit, PomPom, fra Snurk. Kjempefin og deilig jumpsuit i myk, økologisk bomull, dekorert med digitalt fotoprint av kule pompoms. Garnet som ble brukt i fremstillingen av pompomsene, har Snurk selv malt for hånd, kun for å få akkurat de riktige fargekombinasjonene. Den flotte jumpsuiten kommer med praktisk knapping på innsiden av føttene, har god stretch, og kjennes myk og behagelig mot huden. Kan vaskes i maskin på 40 grader.
104926_VM

sebra isbjørn på hjul

Isbjørn på hjul, fra Sebra. Sjarmerende draleke for små gutter og jenter. Hvem vil ikke elske å dra rundt på en kjempesøt isbjørn! Isbjørnen er håndheklet av bomullsgarn og fylt med myk polyestervatt, mens basen og hjulene er laget av tre. Hjulene er dessuten belagt med gummi, noe som sørger for å skåne gulvet under lek. Isbjørnen fungerer kjempefint som dekor på barnerommet når den ikke er i bruk.
101425

snurk bukse rockets

Bukse, Rockets, fra Snurk. Flott og komfortabel bukse i myk, økologisk bomull, dekorert med digitalt fotoprint av tøffe raketter. Perfekt for en som drømmer om å dra ut i verdensrommet! Den flotte buksen kommer med knyting i livet, har god stretch og er myk og behagelig mot huden. Kan vaskes i maskin på 40 grader.
104916_VM

snurk genser rockets

Genser, Rockets, fra Snurk. Flott og komfortabel genser i myk, økologisk bomull, dekorert med digitalt fotoprint av tøffe raketter. Perfekt for en som drømmer om å dra ut i verdensrommet! Den flotte genseren er myk og behagelig mot huden, har god stretch, og er like fin til hverdags som til fest. Kan vaskes i maskin på 40 grader.
104900_VM

Snurk sengetøy Rocket

Morsomt sengetøy, Rocket, fra Nederlandske Snurk. Kjenner du en som drømmer om å dra ut i verdensrommet? Da er dette sengetøyet den perfekte gaven! Settet består av dynetrekk 140x200cm, og putetrekk 50x75, med fototrykk på 100% høykvalitets bomull. Vaskes på 40 grader - vrenges for å bevare trykket best mulig.
98832