Sophie la Girafe

Giraffen, Sophie la Girafe, er en fransk, verdensberømt og håndlaget giraff som har gledet millioner av barn siden 25.mai 1961 – St. Sophies dag.

Hudpleieserien, Sophie la Girafe Baby, inneholder ingredienser av høyeste kvalitet og passer utmerket for barn med sensitiv hud og atopisk eksem. Produktene er testet og godkjent av dermatologer og barneleger, og Ecocert-merket garanterer naturlig renhet i produktene og at produksjonen er bygget på økologiske og etiske verdier.

Sorter etter:

Sophie la Girafe badeleke

Badeleke, Sophie la girafe. Sophie la girafe er en fransk, verdensberømt og håndlaget giraff som har gledet millioner av barn siden 25.mai 1961 - st sophies dag. Sophie badeleke er laget av fftalatfri vinyl, og den søte giraffen spruter vann når du klemmer på den.En kjempefin gave til den lille!
1056616

Sophie la Girafe bitering

Bitering, Sophie la girafe. Sophie la Giraffe er en fransk, verdensberømt og håndlaget giraff som har gledet millioner av barn siden 25.mai 1961 - st sophies dag. Biteringen er fremstilt i 100% naturgummi fra Hevea treet, og er selvfølgelig ftalatfri/giftfri. De to ringene er myke og gode å tygge på, og har i tillegg forskjellig overflate, alt etter hvor tidlig i tannprosessen ditt barn er.En perfekt velkommen-til-verden-gave!
1056615

Sophie la Girafe koseklut

Koseklut, Sophie la girafe. Sophie la girafe er en fransk, verdensberømt giraff som har gledet millioner av barn siden 25.mai 1961 - st sophies dag. Kosekluten er laget i 100% organisk, myk bomull, og har eget feste for smokken.Perfekt gave til den nyfødte!
1056613

Sophie la Girafe sjiraff

Sjiraffen, Sophie la girafe, er en fransk, verdensberømt og håndlaget giraff som har gledet millioner av barn siden 25.mai 1961 - st sophies dag. Sophie la Giraffe er fremstilt i 100% naturgummi fra Hevea treet, og er selvfølgelig ftalatfri/giftfri. Hun er myk og god å tygge på, og passer perfekt når barnet ditt får tenner. Den lange, tynne halsen passer perfekt for små barnehender, fargekontrastene skaper en visuell stimulering, og en liten pipelyd stimulerer barnets hørsel.En perfekt velkommen-til-verden-gave! 
1056612

Sophie la Giraffe teppesett

Teppesett, Sophie la girafe. Sophie la Giraffe er en fransk, verdensberømt og håndlaget giraff som har gledet millioner av barn siden 25.mai 1961 - st sophies dag. Sophie la Giraffe er fremstilt i 100% naturgummi fra Hevea treet, og er selvfølgelig ftalatfri/giftfri. Hun er myk og god å tygge på, og passer perfekt når barnet ditt får tenner. Den lange, tynne halsen passer perfekt for små barnehender, fargekontrastene skaper en visuell stimulering, og en liten pipelyd stimulerer barnets hørsel. Teppet er laget i 100% organsik bomull. Teppesettet er kjempefint som dåpsgave! 
1056614

Sophie la girafe aktivitetsball

Aktivitetsball, Sophie la Girafe. Myk og sansestimulerende ball, full av morsomme aktiviteter. Her finnes små figurer, ulike lapper å plukke på, et lite speil, forskjellige lyder og forskjellige farger og teksturer.
90160

Sophie la girafe biteleke kjølende

Kjølende biteleke, Sophie la Girafe. Praktisk og fin biteleke med kjølende del. Legg den i kjøleskapet og skap lindrende kjøling til babyens såre gommer. Leken er enkel å gripe for små babyhender.
90154

Sophie la girafe min første bok

"Min første bok", Sophie la Girafe. Kjempefin, liten bok med ulike teksturer, mønstre, farger og lyder. Underholdende og spennende for den lille! Kan enkelt festes til både bilstol og vogn.
90159

Sophie la girafe rangle multi

Multi rangle, Sophie la Girafe. La babyen utforske denne fargerike og spennende ranglen! Myke og harde teksturer roer ned såre gommer, sterke, klare farger tiltrekker seg oppmerksomhet, og den raslende lyden fra ringer og kuler gjør leken ekstra spennende. Ranglen er lett å holde i for små babyhender.
71391

Sophie la girafe so pure badeleke

So pure badeleke, Sophie la Girafe. Herlig badeleke laget av naturgummi og malt med ufarlig, matbasert maling. Babyen vil elske å utforske denne myke badeleken, og den praktisk utformingen gjør den enkel å gripe for små babyhender. Badeleken er vanntett og dermed hygienisk, da bakterieholdig vann ikke kan dannes på innsiden. 
79613

Sophie la girafe so pure biteleke

So pure biteleke, Sophie la Girafe. Flott biteleke i naturgummi. Lett å gripe for små babyhender, og flere steder å bite på. Ulike teksturer roer ned såre gommer. Leveres i en fin gaveeske.
79614

Sophie la girafe so pure bitering

So pure bitering, Sophie la Girafe. Herlig bitering laget av naturgummi og malt med ufarlig, matbasert maling, akkurat som den originale giraffen Sophie la Girafe. Biteringen gir god lindring for såre gommer, og er lett å gripe tak i for små babyhender. Leveres i en fin gaveeske.
76066