• Sophie la Giraffe bitering
  • Sophie la Girafe bitering - slideshow 1

Sophie la Girafe bitering

Varenummer: 1056615
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Bitering, Sophie la girafe. Sophie la Giraffe er en fransk, verdensberømt og håndlaget giraff som har gledet millioner av barn siden 25.mai 1961 - st sophies dag. Biteringen er fremstilt i 100% naturgummi fra Hevea treet, og er selvfølgelig ftalatfri/giftfri. De to ringene er myke og gode å tygge på, og har i tillegg forskjellig overflate, alt etter hvor tidlig i tannprosessen ditt barn er.En perfekt velkommen-til-verden-gave!

Bitering, Sophie la girafe. Sophie la Giraffe er en fransk, verdensberømt og håndlaget giraff som har gledet millioner av barn siden 25.mai 1961 - st sophies dag. Biteringen er fremstilt i 100% naturgummi fra Hevea treet, og er selvfølgelig ftalatfri/giftfri. De to ringene er myke og gode å tygge på, og har i tillegg forskjellig overflate, alt etter hvor tidlig i tannprosessen ditt barn er.

En perfekt velkommen-til-verden-gave!

Product nr. 1056615
Color Beige, krem

Sophie la Girafe koseklut

Koseklut, Sophie la girafe. Sophie la girafe er en fransk, verdensberømt giraff som har gledet millioner av barn siden 25.mai 1961 - st sophies dag. Kosekluten er laget i 100% organisk, myk bomull, og har eget feste for smokken.Perfekt gave til den nyfødte!
1056613