spill og puslespill

Sorter etter:

Gammafon puslespill mummihuset

Puslespill, Mummihuset, fra Gammafon.  Et fargerikt puslespill som viser innsiden av det morsomme mummihuset. Mummihuset består av 40 brikker av tykk kartong, og måler 31x60 cm ferdig lagt. Passer for barn fra 4 år.
70329

Mudpuppy puslespill prinsesser

Puslespill med prinsessemotiv, fra Mudpuppy. Kjempefint puslespill som består av 100 brikker i gjenbrukskartong, trykt med giftfri, soyabasert blekk. Puslespillet måler 46x30 cm ferdig lagt, og kommer i en praktisk og dekorativ metallboks. Passer for barn fra 5 år.
68628

Sebra puslespill ABC blå

Puslespill, ABC, i blått fra Sebra. Lek og lær med bokstaver! Bokstavene kan også stå selv så de er fine å bruke som pynt.  
82847

Sebra puslespill ABC rosa

Puslespill, ABC, i rosa fra Sebra. Lek og lær med bokstaver! Bokstavene kan også stå selv så er fine å bruke som pynt. 
82846

Sebra puslespill arctic

Puslespill, Arctic, fra Sebra. Morsomt og lærerikt puslespill i kryssfiner, med herlige illustrasjoner av arktiske dyr. De flotte trebrikkene kan fint brukes til lek eller som pyntegjenstander når puslespillet ikke er i bruk. Passer til barn fra 1 år.
101414

Sebra puslespill dino

Puslespill, Dino, fra Sebra. Morsomt og lærerikt puslespill i kryssfiner, med herlige illustrasjoner av ulike dinosaurer. De flotte trebrikkene kan fint brukes til lek eller som pyntegjenstander når puslespillet ikke er i bruk. Passer til barn fra 1 år.
101413

Sebra stablefugl midnight plum

Stablefugl i fargen midnight plum, fra Sebra. Gøyal og lærerik stableleke i tre, som oppmuntrer de minste til å utforske farger, størrelser og rekkefølger. Stablefuglen gjør seg kjempefint som dekor på barnerommet når den ikke er i bruk.
101416

Sebra stablefugl royal blue

Stablefugl i fargen royal blue, fra Sebra. Gøyal og lærerik stableleke i tre, som oppmuntrer de minste til å utforske farger, størrelser og rekkefølger. Stablefuglen gjør seg kjempefint som dekor på barnerommet når den ikke er i bruk.
101415
Tilbud

Sebra stablekosser Farm

Stableklosser, Farm, 3 stk. fra Sebra. Opplev bondegården ved å stable og snu på klossene. Her kan en være kreativ og sette sammen en egen favorittfigur fra gården. Hver klosse måler 6x6x6 cm. 
82828

gammafon lek og les albert åberg

Lek og les, Albert Åberg, av Gunilla Bergström, utgitt av Gammafon. Ei flott bok med tekst og bilder, og hele 5 puslespill med bilder av kjente og kjære Albert Åberg og vennene hans. Puslespillene består av 16 brikker hver. Passer for barn fra 3 år.Produktet inneholder små deler og er dermed uegnet for barn under 3 år.
67461

gammafon memo mummi

Mummi memo fra Gammafon. I dette herlige spillet gjelder det å finne 2 like! Esken inneholder 36 kort (18 par), alle med motiv av kjente figurer fra Mummidalen. Et spill som trener hukommelse og konsentrasjon, og passer for barn fra 3 år.
67472

gammafon puslespill lille my

Fargerikt puslespill med Lille My og de andre figurene i Mummidalen, fra Gammafon. Puslespillet består av 24 brikker av tykk kartong, og kommer i en flott figurformet eske. Puslespillet måler 32x42 cm ferdig lagt. Passer for barn fra 3 år.
67468