stelleprodukter

Sorter etter:

Lykkelig som liten ammesalve

Ammesalve fra Lykkelig som Liten. 100 % økologisk ammesalve, spesialutviklet for å gi den nybakte mor en så skånsom start på ammingen som mulig. Trygg og god til såre bryster, og må ikke vaskes av før du ammer. Den inneholder pleiende og legende fettstoffer, som legger seg som en beskyttende hinne over det såre området. Alle ingrediensene er av fødemiddelkvalitet, det vil si at alle innholdsstoffene i salven kan spises. Anvendes gjerne med en q-tips, av hygieniske årsaker, og smøres kun på det såre området. Ammesalven fungerer også perfekt som leppebalsam til såre og sprukne lepper. Ingredienser: sheasmør, ringblomstolje, jojobaolje og ubleket bivoks. Lykkelig som liten er en legeutviklet serie med trygg og økologisk hudpleie for både store og små. Uten kortison, parabener eller andre miljøbelastende stoffer.
105176

burt's bees baby bee babyolje

Baby Bee babyolje fra Burt's Bees. En nydelig, skånsom babyolje, proppfull av vitaminrike oljer fra aprikos, druekjerne og solsikke. Perfekt i badevannet eller til en avslappende og pleiende babymassasje. Ren velvære for babyen din. Testet og godkjent av barneleger.Hypoallergenisk. Ingen parabener. 100 % naturlig.
52817

burt's bees baby bee badeskum

Baby Bee badeskum fra Burt's Bees. Nå kan barnet ditt trygt ha både skjegg og hanekam - laget av skum, såklart! Gjør noe ekstra ut av kveldsbadet med dette naturlige og tårefrie badeskummet, tilpasset sart barnehud. Skummet inneholder soyaprotein for pleie, og vanilje for ro og komfort. Vasker huden uten å irritere, samtidig som det bevarer fuktigheten. Testet og godkjent av barneleger. Hypoallergenisk. Ingen parabener. 98,6 % naturlig.
52814

burt's bees baby bee bleiesalve

Baby Bee bleiesalve fra Burt's Bees. Ta vare på små, såre stusser med denne effektive bleiesalven. En mirakelsalve som bruker søtmandelolje og zinkoksid for å danne en fuktsperre som stenger både fuktighet og irritasjon ute. Bivoks, lavendel og kamille gjør salven rik på både vitamin A og E, og den holder huden rolig og frisk. Spesielt tilpasset sensitiv barnehud. Testet og godkjent av barneleger.Hypoallergenisk. Ingen parabener. Ingen petroleum. 100 % naturlig.
52813

burt's bees baby bee fuktighetskrem

Baby Bee fuktighetskrem fra Burt's Bees. En fyldig og fin krem som er spesielt tilpasset babyens sensitive hud. Kremen inneholder bivoks, sheasmør, solsikke - og kokosolje. Den absorberes raskt, nærer og gjenfukter, og holder babyens hud myk og glatt. Testet og godkjent av barneleger.Hypoallergenisk. Ingen parabener. Ingen petroleum. 99 % naturlig. 
52812

burt's bees baby bee gavesett

Baby Bee gavesett fra Burt's Bees. En perfekt samling av trygge og naturlige produkter for den lille hjerteknuseren. Næringsrike planteoljer og pleiende bivoks finnes i disse favorittene fra Baby Bee-serien, og alle produktene er selvfølgelig fri for parabener, sulfater, petroleum og parafin. Et ypperlig sett til stellebagen, til reisen, eller som introduksjonsgave til nybakte foreldre. Settet inneholder:Baby Bee babyolje (30 ml)Baby Bee fuktighetskrem (30 ml)Baby Bee shampo & såpe (50 ml)Baby Bee såpe m/kjernemelkBaby Bee bleiesalve (22 ml)
52816

burt's bees baby bee krem til pudder

Baby Bee krem til pudder, fra Burt's Bees. Hold den lille tørr og fornøyd med dette effektive stelleproduktet. Et to-i-ett-produkt, der krem transformeres til pudder og smelter inn i huden. Ideelt til bleieskift da produktet kombinerer fordelene ved en bleiekrem med de absorberende egenskapende til et babypudder. Stumpen holdes myk, ren og tørr. Testet og godkjent av barneleger.Hypoallergenisk. Ingen parabener. Ingen talkum. Ingen ftalater. 99 % naturlig.
75274

burt's bees baby bee shampo & såpe

Baby Bee shampo & såpe fra Burt's Bees. Med shampo og såpe i ett, gjør dette naturlige produktet vaskingen både raskere, renere og mer skånsom. Med appelsin - og sitronolje sørger denne alt-i-ett dusjsåpen for både silkemyk hud og silkemykt hår. Alt du trenger for en god, mild og tårefri barnevask! Testet og godkjent av barneleger.Hypoallergenisk. Ingen parabener. Ingen petroleum. 98,9 % naturlig.
52815

burt's bees leppepomade

Leppepomade fra Burt's Bees. Dette er Burt's Bees orginale favoritt og bestselgende leppepomade. Leppepomaden er 100% naturlig og full av nærende bivoks, kokos- og solsikkeolje. Den er rik på vitamin E og essensielle fettsyrer, som gir pleie og næring til tørre lepper. Bivoks bevarer fuktigheten, mens peppermynteolje gir en herlig frisk følelse og smak.
52820

burt's bees mama bee belly butter

Mama bee Belly Butter fra Burt's Bees. Fyldig og næringsrik krem som sørger for en myk og glad kommende mamma! Denne kremen er full av shea-og kakaosmør, bivoks, fettrike oljer fra macadamia og solsikke, samt vitamin E fra hvetekim. Kremen holder magen myk og smidig gjennom de ni dyrebare svangerskapsmånedene, og er også med på å forebygge strekkmerker. En super gave til deg selv, eller noen du kjenner som har mer enn bare sommerfugler i magen. 100 % naturlig.  
52818

burt's bees mama bee fotkrem

Mama Bee fotkrem fra Burt's Bees. Gi hovne og trette ben litt ekstra omsorg og pleie med denne oppfriskende og deilig avkjølende fotkremen. Peppermynte og rosmarin setter i gang blodsirkulasjonen og gir raskt en lindrende følelse. Perfekt for gravide, med slitne føtter som bærer på både mor og den dyrebare lasten i magen.Ingen parabener. Ingen sulfater. 100 % naturlig. 
52819

burt's bees mama bee kroppsolje

Mama Bee kroppsolje fra Burt's Bees. Det er viktig å ikke glemme mor helt, selv om barnet så klart står i fokus. Denne friske og næringsrike oljen inneholder mandel-, hvetekim - og sitronolje, og er spesielt utviklet for å holde huden smidig under hele svangerskapet. Oljen gir komfort, pleie og fuktighet, og kan benyttes direkte på huden, i badevannet eller etter dusjen. Brukes morgen og kveld etter behov. 100 % naturlig luksus til mor!
1054222