NY
  • Sutle håndgamasjer gul - slideshow 1
  • Sutle håndgamasjer gul - slideshow 2
  • Sutle håndgamasjer gul - slideshow 3
  • Sutle håndgamasjer gul - slideshow 4
  • Sutle håndgamasjer gul - slideshow 5

Sutle håndgamasjer gul

Varenummer: 107508_VM
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Håndgamasjer, gul, fra Sutle.

Håndgamasjer, gul, fra Sutle. Sørg for tørr og varm utelek med disse praktiske håndgamasjene! Det svarte stoffet heter neopren; det holder håndleddet varmt og føles behagelig mot huden. Der gule stoffet er 100 % vanntett nylon, og er et slitesterkt tørrdraktstoff. Det er viktig at neopren-stoffet sitter veldig godt rundt håndleddet slik at vannet ikke renner inn. Trekk gjerne armene på jakken litt opp, slik at neopren-stoffet får ligge direkte på huden. Votter eller hansker kan fint brukes over gamasjene.
Håndgamasjene kan vaskes på 40 grader.


Sutle håndgamasjer er tilgjengelig i tre størrelser;

XS: 10-11 cm i omkrets
S: 11-12 cm i omkrets
M: 12-13 cm i omkrets

Mål omkretsen på barnets håndledd for å finne riktig størrelse. 
NB: Noen kunder opplever at håndgamasjene er litt trange, så om du vingler mellom to størrelser - gå opp!

Colour Gul
Material Nylon, neopren
Tilbud

kattnakken lue hav gul

Lue, Hav i gul, fra Kattnakken. Kjempefin lue i myk bomull, med morsomt print og smarte reflekser i toppen.
100855_VM
Tilbud

kattnakken regnsett hav gul

Regnsett, Hav i gul, fra Kattnakken. Kjempefin jakke og bukse i myk og slitesterk PU-kvalitet. Regnsettet har børstet innside som gjør det lunt og behagelig å ha på. Buksen er utstyrt med justerbare seler og slitesterke fotstrikker. Et solid og fargerikt regnsett som holder barna tørre og gode, selv i ordentlig ruskevær! - Vanntett (vannsøyle 8000-15000mm) - Vindtett - Reflekser på armer og bein - Anti-oppsugningsstoff på armer og bein - Avtakbar og regulerbar hette - Sveisede sømmer - Praktiske navnelapper - Kan vaskes i maskin på 40 grader (bør ikke sentrifugeres
100788_VM

kattnakken regnvotter sitron

Regnvotter, sitron, fra Kattnakken. Solide regnvotter i myk kvalitet, med fleecefôr og navnelapp på begge vottene. Holder små barnehender varme og tørre, selv i ordentlig ruskevær! Et elastisk bånd med trykknapper sørger for at vottene holder seg godt på plass. Kan vaskes i maskin på 40 grader.
97545_VM

kattnakken sydvest sitron

Sydvest, sitron, fra Kattnakken. Vanntett og vindtett sydvest i myk og slitesterk PU-materiale. Innerfôr av fleece gjør den lun og behagelig å ha på, selv i ordentlig ruskevær! Sydvesten har ekstra dekke foran ørene, og snørelukking på baksiden gjør at den sitter godt på hodet. Kan vaskes i maskin på 40 grader.
97548_VM