treleker

Sorter etter:

Design Letters cooking class playset

Cooking class playset fra Design Letters. Stilig grytesett med Arne Jacobsens velkjente typografi. Settet består av en stekepanne, en pastagryte med lokk, en gratengsform og en sauskasserolle. Det hele kommer i en dekorativ gaveeske i papp, som også kan brukes som komfyr. Superfin gave til barn som liker å hjelpe til på kjøkkenet. Grytesettet er godkjent for mat, det er CE-godkjent og uten ftalater. Mål: Pasta: Ø: 9,5 (uten håndtak) H: 9. Saus: Ø:8,5 (uten håndtak). Gratineringsfat: L:12,5 x B:8,5. Stekepanne Ø: 9,5 (uten håndtak). OBS: Stemningsbildene viser også andre produkter fra Design Letters som ikke medfølger.
97323

Design Letters kjøkkenredskaper cooking tools

Kjøkkenredskaper, cooking tools, fra Design Letters. Små lekeredskaper til barnekjøkkenet. Settet består av 3 deler, og anbefales til barn fra 3-års alder.
97119

Design Letters verktøysett Tool school

Verktøysett, tool school, fra Design Letters. Kjekt verktøysett i tre, til små snekkere. Settet består av 6 deler, og kommer i en fin gaveeske, som også kan brukes som verktøykasse. Perfekt for barn fra 3-års alder som liker å hjelpe til når det skal bygges, sages og hamres!
97120

Heimess klips marihøne

Marihøne klips fra Heimess. En søt figur i tre og lyden fra en raslende bjelle utgjør fin underholdning for den lille. Klipses enkelt fast til klærne eller andre tekstiler.
50341

Wonderworld arbeidsbenk m/verktøy

Tøff arbeidsbenk fra Wonderworld. Benken kommer komplett med verktøy, og fungerer på akkurat samme måte som en ordentlig arbeidsbenk. Når leken er ferdig, kan benken vendes rundt, og bli en praktisk verktøykasse som barnet kan bære med seg. Et flott to-i-ett-produkt! Passer for barn fra 3 år.Settet inneholder små deler og må ikke brukes av barn under 3 år.Bruk av gummitre og vannbasert maling gjør varen miljøvennlig og trygg for barna.  
64052

Wonderworld bankebrett klassisk

Klassisk bankebrett fra Wonderworld. Fint og fargerikt bankebrett, der den lett skrånende basen gjør det enklere for barnet å se og treffe stiftene. Når stiftene er banket ned på den ene siden, vendes brettet, og barnet kan starte forfra på den andre siden. Passer for barn fra 18 måneder.Bruk av gummitre og vannbasert maling gjør varen miljøvennlig og trygg for barna. 
64025

Wonderworld mini sykebil

Mini sykebil fra Wonderworld. Solid trebil i perfekt størrelse for små barnehender. Bakdøren på sykebilen kan åpnes, og gi plass til syke, små lekemenn. Passer for barn fra 18 måneder.Bruk av gummitre og vannbasert maling gjør varen miljøvennlig og trygg for barna. 
64051

Wonderworld rangle twist and roll

Twist'N Roll rangle fra Wonderworld. Grip, rist, tvist! Fargerik og superfleksibel rangle, bestående av en tykk strikk med treperler og 2 ringer i plast. Ranglen er enkel å gripe og bøye, og ringene rundt gir en fin lyd når den ristes. Passer for barn fra 3 måneder.Bruk av gummitre og vannbasert maling gjør varen miljøvennlig og trygg for barna. 
64034

Wonderworld stabletog

Stabletog fra Wonderworld. Fargerikt og flott tog med 3 vogner og 15 klosser. En leke som oppmuntrer minstemann til å utforske farger, størrelser og øye-hånd-koordinasjon. Her finnes mange ulike kombinasjonsmuligheter, og toget kan i tillegg brukes som draleke. Passer for barn fra 12 måneder.Bruk av gummitre og vannbasert maling gjør varen miljøvennlig og trygg for barna.
70722

donkey products trefigur otto elefant

Trefigur, Otto elefant, fra Donkey Products. Sett sammen denne flotte elefanten i hvitlakkert MDF, og mal den - akkurat slik du ønsker han skal se ut! Et herlig alternativ til maleboken, og trefiguren gjør seg utmerket som personlig dekor på barnerommet.
94257
Tilbud

donkey products trefly donkey express

Trefly, Donkey Express, fra Donkey Products. Sett sammen ditt eget lille fly, og se det seile avgårde! Flyet er også veldig fint som dekorasjon. Kommer flatpakket.
94253