Utstyr

Sorter etter:

nibbling smokkelenke jet-set blå

Smokkelenke, Jet-set i blå, fra Nibbling.
105777

nibbling smokkelenke jet-set grå/hvit

Smokkelenke, Jet-set i grå/hvit, fra Nibbling
105778

sebra vognpynt singing birds

Vognpynt, Singing Birds, fra Sebra. Kjempefin vognpynt med heklede fugler og perler i skjønn forening. Lenken festes enkelt til vognen ved hjelp av to plastringer, og den elastiske kvaliteten gjør at den passer til de fleste vogner.
105155

sebra vognpynt little driver

Vognpynt, Little Driver, fra Sebra. Kjempefin vognpynt med heklede biler og perler i skjønn forening. Lenken festes enkelt til vognen ved hjelp av to plastringer, og den elastiske kvaliteten gjør at den passer til de fleste vogner.
105154
NY

nibbling smokkelenke geo aqua

Smokkelenke, Geo i aqua, fra Nibbling.
102301

ferm living memory box the beginning of my life

Memory box, The beginning of my life, fra ferm LIVING. Ta vare på verdifulle minner og skatter fra den første tiden med denne kjempefine minneboksen, fylt med små bokser, konvolutter, bomullsposer og notatbøker. En superskjønn boks med sjarmerende verktøy for å gjøre dokumentasjonen av de første minnene ekstra hyggelig. Boksen inneholder: - Et brev fra foreldrene - En konvolutt for den første hårklippen - En bomullspose for de første skoene - En liten boks for de første tennene - Et målebånd for å følge med på barnets vekst - En bomullspose for favorittsmokken - En liten boks for framtidens gullkorn - Ark for avtrykk av små hender og føtter - Notatbøker for observasjoner, hendelser og tanker du gjerne vil huske
101480

sebra vognpynt arctic

Vognpynt, Arctic, fra Sebra. Kjempefin vognpynt med heklede perler og arktiske dyr. Lenken festes enkelt til vognen ved hjelp av to plastringer, og den elastiske kvaliteten gjør at den passer til de fleste vogner.
101433

Sebra heklet smokkelenke royal blue

Smokkelenke i fargen royal blue, fra Sebra. Hold fast på yndlingssmokken med denne fine smokkelenka i heklet kvalitet. Smokkelenka festes enkelt til klærne ved hjelp av klips. Kan vaskes på 30 grader finvask.
101430

Sebra heklet smokkelenke midnight plum

Smokkelenke, midnight plum, fra Sebra. Hold fast på yndlingssmokken med denne fine smokkelenka i heklet kvalitet. Smokkelenka festes enkelt til klærne ved hjelp av klips. Kan vaskes på 30 grader finvask.
101431

sebra vognpynt dino

Vognpynt, Dino, fra Sebra. Kjempefin vognpynt med heklede dinosaurer og perler. Lenken festes enkelt til vognen ved hjelp av to plastringer, og den elastiske kvaliteten gjør at den passer til de fleste vogner.
101432

sebra elefant spisebrikke royal blue

Spisebrikke, Elefant i royal blue, fra Sebra. Smart spisebrikke formet som en søt elefant, et perfekt underlag til alle måltider. Brikken er laget av giftfri silikon, og gir en sklisikker og morsom spiseplass. Food safe, smussavvisende, lett å skylle av, tåler oppvaskmaskin. Tips: Brikken fungerer også supert som underlag for nettbrett og laptop! Fri for BPA, PVC og ftalater.
101410

Sebra babynest dino

Babynest, Dino, fra Sebra. Mykt babynest med GOTS-sertifisert økologisk bomullstrekk, dekorert med diskré illustrasjoner av søte dinosaurer. Et babynest skaper trygghet for barnet, og det kan fint brukes i både sprinkelsengen, i sofaen og på stuegolvet. Det er også kjempefint å ta med når en skal på besøk til familie og venner. Babynestet kan justeres i størrelsen, og det avtakbare trekket kan vaskes i maskin på 60 grader.
101396