Wonderworld

Wonderworld ble først lansert i 1985, og har i dag vokst seg til en verdenskjent og ledende markedsfører for treleker. Wonderworld har fokus på kvalitet, design og sikkerhet for barna. I tillegg er de opptatt av miljø og insisterer på å bruke gummitre i produksjonen, en miljøvennlig og fornybar ressurs. For hvert tre som blir brukt, blir det plantet to nye. Bruk av gummitre og vannbasert maling gjør produktene miljøvennlige og trygge for barna. 

Sorter etter:

Wonderworld arbeidsbenk m/verktøy

Tøff arbeidsbenk fra Wonderworld. Benken kommer komplett med verktøy, og fungerer på akkurat samme måte som en ordentlig arbeidsbenk. Når leken er ferdig, kan benken vendes rundt, og bli en praktisk verktøykasse som barnet kan bære med seg. Et flott to-i-ett-produkt! Passer for barn fra 3 år.Settet inneholder små deler og må ikke brukes av barn under 3 år.Bruk av gummitre og vannbasert maling gjør varen miljøvennlig og trygg for barna.  
64052

Wonderworld bankebrett klassisk

Klassisk bankebrett fra Wonderworld. Fint og fargerikt bankebrett, der den lett skrånende basen gjør det enklere for barnet å se og treffe stiftene. Når stiftene er banket ned på den ene siden, vendes brettet, og barnet kan starte forfra på den andre siden. Passer for barn fra 18 måneder.Bruk av gummitre og vannbasert maling gjør varen miljøvennlig og trygg for barna. 
64025

Wonderworld mini sykebil

Mini sykebil fra Wonderworld. Solid trebil i perfekt størrelse for små barnehender. Bakdøren på sykebilen kan åpnes, og gi plass til syke, små lekemenn. Passer for barn fra 18 måneder.Bruk av gummitre og vannbasert maling gjør varen miljøvennlig og trygg for barna. 
64051

Wonderworld rangle twist and roll

Twist'N Roll rangle fra Wonderworld. Grip, rist, tvist! Fargerik og superfleksibel rangle, bestående av en tykk strikk med treperler og 2 ringer i plast. Ranglen er enkel å gripe og bøye, og ringene rundt gir en fin lyd når den ristes. Passer for barn fra 3 måneder.Bruk av gummitre og vannbasert maling gjør varen miljøvennlig og trygg for barna. 
64034

Wonderworld stabletog

Stabletog fra Wonderworld. Fargerikt og flott tog med 3 vogner og 15 klosser. En leke som oppmuntrer minstemann til å utforske farger, størrelser og øye-hånd-koordinasjon. Her finnes mange ulike kombinasjonsmuligheter, og toget kan i tillegg brukes som draleke. Passer for barn fra 12 måneder.Bruk av gummitre og vannbasert maling gjør varen miljøvennlig og trygg for barna.
70722

wonderworld bilbane tårn

Bilbane, tårn med 4 spor, fra Wonderworld. Morsom bilbane, der barnet vil elske å se bilene rulle fra det ene nivået til det neste. 2 biler følger med i pakken. Passer for barn fra ca. 18 måneder.Bruk av gummitre og vannbasert maling gjør varen miljøvennlig og trygg for barna.  
87364

wonderworld bondegård

Bondegård fra Wonderworld. Slipp fantasien løs på bondegården! Herlig sett i 7 deler - traktor m/henger, bonde, hest, ku, sau og katt - alt i solid gummitre. Settet kommer i en flott eske i tykk papp, som fint kan brukes som en del av leken. Bruk av gummitre og vannbasert maling gjør produktet miljøvennlig og trygg for barna. Passer for barn fra 18 måneder.
103942

wonderworld brannstasjon

Brannstasjon fra Wonderworld. Slipp fantasien løs på brannstasjonen! Herlig sett i 3 deler - brannbil, helikopter og brannmann - alt i solid gummitre. Settet kommer i en flott eske i tykk papp, som fint kan brukes som en del av leken. ​ Bruk av gummitre og vannbasert maling gjør produktet miljøvennlig og trygg for barna. Passer for barn fra 18 måneder.
103943
Tilbud

wonderworld byggesett helikopter

Helikopter byggesett fra Wonderworld. La barnet sette sammen sitt eget lille helikopter, bestående av 4 deler og en propell som kan snurres rundt. En fin liten utfordring før leken kan starte! Passer for barn fra 18 måneder. Bruk av gummitre og vannbasert maling gjør varen miljøvennlig og trygg for barna.
70726

wonderworld doktorsett

Doktorsett fra Wonderworld. Et flott sett med alt den lille doktoren behøver. Her finnes både stetoskop, blodtrykksmåler, lommelykt, sprøyte, febertermometer og reflekshammer. Alt i en hendig tekstilveske. Passer for barn fra 3 år.Bruk av gummitre og vannbasert maling gjør produktet miljøvennlig og trygg for barna. Settet inneholder små deler og må ikke benyttes av barn under 3 år. 
87375

wonderworld fruktsett

Flott sett med frukt, fra Wonderworld. Dette er en fin måte å lære barna mer om favorittfrukten, enten det er eple, banan, melon, kiwi eller appelsin. Her kan barna se og lære at noen frukter må deles og andre må skrelles, og med praktisk borrelås festet til hver del, er det både enkelt og morsomt å sette fruktene sammen igjen. Passer for barn fra 3 år.Settet inneholder små deler og må ikke brukes av barn under 3 år.Bruk av gummitre og vannbasert maling gjør varen miljøvennlig og trygg for barna. 
64053

wonderworld grønnsakskasse

Grønnsakskasse fra Wonderworld. Noen ganger er det helt lov å leke med maten! Kassen inneholder 6 forskjellige grønnsaker og en trekniv. Med praktisk borrelås festet til hver del, er det både enkelt og morsomt å dele grønnsakene, for så å sette dem sammen igjen. Passer for barn fra 3 år.Settet inneholder små deler og må ikke brukes av barn under 3 år.Bruk av gummitre og vannbasert maling gjør varen miljøvennlig og trygg for barna. 
87376