Wonderworld bankebrett klassisk

Varenummer: 64025
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Klassisk bankebrett fra Wonderworld. Fint og fargerikt bankebrett, der den lett skrånende basen gjør det enklere for barnet å se og treffe stiftene. Når stiftene er banket ned på den ene siden, vendes brettet, og barnet kan starte forfra på den andre siden. Passer for barn fra 18 måneder.Bruk av gummitre og vannbasert maling gjør varen miljøvennlig og trygg for barna. 

Klassisk bankebrett fra Wonderworld. Fint og fargerikt bankebrett, der den lett skrånende basen gjør det enklere for barnet å se og treffe stiftene. Når stiftene er banket ned på den ene siden, vendes brettet, og barnet kan starte forfra på den andre siden. Passer for barn fra 18 måneder.

Bruk av gummitre og vannbasert maling gjør varen miljøvennlig og trygg for barna. 

Product nr. 64025
Length 24 cm
Width 12 cm
Height 9 cm
volume Brett og hammer
Colour Multi Colour
Material Gummitre

Wonderworld arbeidsbenk m/verktøy

Tøff arbeidsbenk fra Wonderworld. Benken kommer komplett med verktøy, og fungerer på akkurat samme måte som en ordentlig arbeidsbenk. Når leken er ferdig, kan benken vendes rundt, og bli en praktisk verktøykasse som barnet kan bære med seg. Et flott to-i-ett-produkt! Passer for barn fra 3 år.Settet inneholder små deler og må ikke brukes av barn under 3 år.Bruk av gummitre og vannbasert maling gjør varen miljøvennlig og trygg for barna.  
64052

wonderworld putteboks hus

Putteboks formet som et hus, fra Wonderworld. Her gjelder det å matche de 6 ulike geometriske treklossene med hullformene på taket og på siden av huset. En morsom og lærerik aktivitet som utfordrer barnets logiske tankegang. Håndtaket på toppen av huset gjør boksen lett å bære med seg.Bruk av gummitre og vannbasert maling gjør varen miljøvennlig og trygg for barna. 
64017