wonderworld mini taxi

Varenummer: 95033
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Mini taxi fra Wonderworld. Solid trebil i perfekt størrelse for små barnehender. Komplett med en liten sjåfør og taxi-skilt på taket. Passer for barn fra 18 måneder. Bruk av gummitre og vannbasert maling gjør varen miljøvennlig og trygg for barna.

Mini taxi fra Wonderworld. Solid trebil i perfekt størrelse for små barnehender. Komplett med en liten sjåfør og taxi-skilt på taket. Passer for barn fra 18 måneder.

Bruk av gummitre og vannbasert maling gjør varen miljøvennlig og trygg for barna. 

 

Length 13 cm
Width 8 cm
Height 8 cm
Colour Gul
Material Gummitre

wonderworld mini kranbil

Mini kranbil fra Wonderworld. Solid trebil i perfekt størrelse for små barnehender. Kranbilen kommer med bevegelig toppdel, og krana kan svinge opp og ned. Passer for barn fra 18 måneder.Bruk av gummitre og vannbasert maling gjør varen miljøvennlig og trygg for barna.  
87371

wonderworld mini sightseeing buss

Mini sightseeing buss fra Wonderworld. Solid trebil i perfekt størrelse for små barnehender. Plass til små, nysgjerrrige lekemenn på taket! Passer for barn fra 18 måneder. Bruk av gummitre og vannbasert maling gjør varen miljøvennlig og trygg for barna.
95034

wonderworld mini trailer m/bil

Mini trailer m/personbil, fra Wonderworld. Sett med 2 solide trebiler i perfekt størrelse for små barnehender. Traileren kommer med en liten sjåfør, og bakluken kan vippes opp og ned.*Bruk av gummitre og vannbasert maling gjør varen miljøvennlig og trygg for barna.  
87373