wonderworld putteboks hus

Varenummer: 64017
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Putteboks formet som et hus, fra Wonderworld. Her gjelder det å matche de 6 ulike geometriske treklossene med hullformene på taket og på siden av huset. En morsom og lærerik aktivitet som utfordrer barnets logiske tankegang. Håndtaket på toppen av huset gjør boksen lett å bære med seg.Bruk av gummitre og vannbasert maling gjør varen miljøvennlig og trygg for barna. 

Putteboks formet som et hus, fra Wonderworld. Her gjelder det å matche de 6 ulike geometriske treklossene med hullformene på taket og på siden av huset. En morsom og lærerik aktivitet som utfordrer barnets logiske tankegang. Håndtaket på toppen av huset gjør boksen lett å bære med seg.

Bruk av gummitre og vannbasert maling gjør varen miljøvennlig og trygg for barna. 

Product nr. 64017
Length 17,5 cm
Width 17,5 cm
Height 17 cm
volume Hus og 6 klosser
Colour Multi
Material Gummitre/skumplast

Wonderworld bankebrett klassisk

Klassisk bankebrett fra Wonderworld. Fint og fargerikt bankebrett, der den lett skrånende basen gjør det enklere for barnet å se og treffe stiftene. Når stiftene er banket ned på den ene siden, vendes brettet, og barnet kan starte forfra på den andre siden. Passer for barn fra 18 måneder.Bruk av gummitre og vannbasert maling gjør varen miljøvennlig og trygg for barna. 
64025