• wonderworld putteboks natural - slideshow 1
  • wonderworld putteboks natural - slideshow 2

wonderworld putteboks natural

Varenummer: 103944
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Putteboks, Natural, fra Wonderworld. Her gjelder det å matche de 6 geometriske treklossene med hullformene på toppen og på siden. En morsom og lærerik aktivitet som utfordrer barnets finmotorikk og logiske tankegang. Bruk av gummitre og naturbasert maling gjør produktet miljøvennlig og trygg for barnet. Passer for barn fra 18 måneder.

Putteboks, Natural, fra Wonderworld. Her gjelder det å matche de 6 geometriske treklossene med hullformene på toppen og på siden. En morsom og lærerik aktivitet som utfordrer barnets finmotorikk og logiske tankegang. 

Bruk av gummitre og naturbasert maling gjør produktet miljøvennlig og trygg for barnet. Passer for barn fra 18 måneder.

Length 15 cm
Width 15 cm
Height 9 cm
Colour Multi
Material Gummitre

wonderworld mini helikopter

Mini helikopter fra Wonderworld. Solid treleke i perfekt størrelse for små barnehender. Helikopteret kommer med en tøff pilot, og propellen lager "helikopterlyd" når den snurres rundt. Passer for barn fra 18 måneder. Bruk av gummitre og vannbasert maling gjør varen miljøvennlig og trygg for barna. 
64050

wonderworld putteboks roller garden

Putteboks, Roller Garden, fra Wonderworld. Her gjelder det å matche de 4 geometriske trefigurene med hullformene i boksen. En morsom og lærerik leke som utfordrer barnets logiske tankegang. De beveglige marihønene på siden er også med på å fremme barnets pinsettgrep. Rull den gjerne bortover for en herlig ranglelyd! Passer for barn fra 18 måneder. Bruk av gummitre og vannbasert maling gjør varen miljøvennlig og trygg for barna.
95032

wonderworld stablebrikker 1-5

Stablebrikker 1-5, fra Wonderworld. Smart og fargerik leke, der det gjelder å stable de ulike brikkene i riktig posisjon og i riktig antall. Med denne morsomme leken får barnet styrket finmotorikken, samt en mulighet til å lære både farger, enkel telling og tallene 1-5. Bruk av gummitre og vannbasert maling gjør produktet miljøvennlig og trygg for barnet. Passer for barn fra 18 måneder.
103945

wonderworld verktøybenk liten

Liten verktøybenk fra Wonderworld. Kjempefin verktøybenk, komplett med sag, skrujern, skiftenøkkel, hammer, skruer og andre smådeler. Helt perfekt for den lille håndverkeren! Når leken er ferdig, kan benken vendes rundt og bli en praktisk verktøykasse som barnet kan bære med seg. Bruk av gummitre og vannbasert maling gjør produktet miljøvennlig og trygg for barna. Passer for barn fra 2 år.
103946