• wonderworld putteboks roller garden - slideshow 1
  • wonderworld putteboks roller garden - slideshow 2
  • wonderworld putteboks roller garden - slideshow 3

wonderworld putteboks roller garden

Varenummer: 95032
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Putteboks, Roller Garden, fra Wonderworld. Her gjelder det å matche de 4 geometriske trefigurene med hullformene i boksen. En morsom og lærerik leke som utfordrer barnets logiske tankegang. De beveglige marihønene på siden er også med på å fremme barnets pinsettgrep. Rull den gjerne bortover for en herlig ranglelyd! Passer for barn fra 18 måneder. Bruk av gummitre og vannbasert maling gjør varen miljøvennlig og trygg for barna.

Putteboks, Roller Garden, fra Wonderworld. Her gjelder det å matche de 4 geometriske trefigurene med hullformene i boksen. En morsom og lærerik leke som utfordrer barnets logiske tankegang. De beveglige marihønene på siden er også med på å fremme barnets pinsettgrep. Rull den gjerne bortover for en herlig ranglelyd! Passer for barn fra 18 måneder.

Bruk av gummitre og vannbasert maling gjør varen miljøvennlig og trygg for barna. 

Diameter 15 cm
Length 17 cm
Colour Multi
Material Gummitre

wonderworld putteboks hus

Putteboks formet som et hus, fra Wonderworld. Her gjelder det å matche de 6 ulike geometriske treklossene med hullformene på taket og på siden av huset. En morsom og lærerik aktivitet som utfordrer barnets logiske tankegang. Håndtaket på toppen av huset gjør boksen lett å bære med seg. Bruk av gummitre og vannbasert maling gjør varen miljøvennlig og trygg for barna. 
64017

wonderworld putteboks neo

Putteboks, Neo, fra Wonderworld. Her gjelder det å matche de 6 geometriske treklossene med hullformene på toppen og på siden. En morsom og lærerik aktivitet som utfordrer barnets logiske tankegang.  Bruk av gummitre og vannbasert maling gjør varen miljøvennlig og trygg for barna.   
87362

wonderworld putteboks roller

Putteboks, Roller, fra Wonderworld. Her gjelder det å matche de 6 geometriske treklossene med hullformene i boksen. For å frigjøre klossene, løfter man bare stangen med den røde kulen. En morsom og lærerik leke som utfordrer barnets logiske tankegang. Passer for barn fra 18 måneder. Bruk av gummitre og vannbasert maling gjør varen miljøvennlig og trygg for barna.   
87367