Wonderworld stabletog

Varenummer: 70722
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Stabletog fra Wonderworld. Fargerikt og flott tog med 3 vogner og 15 klosser. En leke som oppmuntrer minstemann til å utforske farger, størrelser og øye-hånd-koordinasjon. Her finnes mange ulike kombinasjonsmuligheter, og toget kan i tillegg brukes som draleke. Passer for barn fra 12 måneder.Bruk av gummitre og vannbasert maling gjør varen miljøvennlig og trygg for barna.

Stabletog fra Wonderworld. Fargerikt og flott tog med 3 vogner og 15 klosser. En leke som oppmuntrer minstemann til å utforske farger, størrelser og øye-hånd-koordinasjon. Her finnes mange ulike kombinasjonsmuligheter, og toget kan i tillegg brukes som draleke. Passer for barn fra 12 måneder.

Bruk av gummitre og vannbasert maling gjør varen miljøvennlig og trygg for barna.

Length 48 cm
Width 8 cm
Height 9,5 cm
volume 3 vogner,15 klosser
Colour Multi
Material Gummitre

wonderworld putteboks hus

Putteboks formet som et hus, fra Wonderworld. Her gjelder det å matche de 6 ulike geometriske treklossene med hullformene på taket og på siden av huset. En morsom og lærerik aktivitet som utfordrer barnets logiske tankegang. Håndtaket på toppen av huset gjør boksen lett å bære med seg.Bruk av gummitre og vannbasert maling gjør varen miljøvennlig og trygg for barna. 
64017

wonderworld stableringer

Stableringer fra Wonderworld. En tradisjonell, fargerik og flott stableleke som oppmuntrer minstemann til å utforske farger, størrelser og rekkefølger. Settet inneholder 8 deler, og passer for barn fra 12 måneder.Bruk av gummitre og vannbasert maling gjør varen miljøvennlig og trygg for barna. 
64032