Yamazaki

Yamazaki er et japansk merke med design – og interiørprodukter til kjøkken, bad, gang og barnerom. Produktene fra Yamazaki representerer et bredt område som spenner fra moderne, interessant, humoristisk og funksjonelt.

Sorter etter:

yamazaki dørknagger dyr

3 søte dørknagger med dyremotiv, fra Yamazaki. Kjempefine på barnerommet, eller kanskje over døra på badet? Passer til dører med maks bredde 3,9 cm.
1060177

yamazaki knaggrekke elefant

Hvit Knaggrekke med blå elefant, fra Yamazaki. Morsom og praktisk knaggrekke med 3 knagger, kan henges rett på veggen eller over døra. Dørfestet passer til dører med maks bredde 3,9 cm.
1060174

yamazaki knaggrekke frosk

Hvit Knaggrekke med grønn frosk, fra Yamazaki. Morsom og praktisk knaggrekke med 3 knagger, kan henges rett på veggen eller over døra. Dørfestet passer til dører med maks bredde 3,9 cm.
1060176

yamazaki knaggrekke kanin

Hvit Knaggrekke med rosa kanin, fra Yamazaki. Morsom og praktisk knaggrekke med 3 knagger, kan henges rett på veggen eller over døra. Dørfestet passer til dører med maks bredde 3,9 cm.
1060175

yamazaki skostativ blå

Blått skostativ, for søte små barnesko, fra Yamazaki. Et smart skostativ som gjør det både enkelt og morsomt for barna å sette fra seg skoene sine. Passer like fint i gangen som på barnerommet. Stativet har plass til 4 par sko, og lengden på skoplatene er 18 cm.
1058742

yamazaki skostativ grønn

Grønt skostativ, for søte små barnesko, fra Yamazaki. Et smart skostativ som gjør det både enkelt og morsomt for barna å sette fra seg skoene sine. Passer like fint i gangen som på barnerommet. Stativet har plass til 4 par sko, og lengden på skoplatene er 18 cm.
1058744

yamazaki skostativ gul

Gult skostativ, for søte små barnesko, fra Yamazaki. Et smart skostativ som gjør det både enkelt og morsomt for barna å sette fra seg skoene sine. Passer like fint i gangen som på barnerommet. Stativet har plass til 4 par sko, og lengden på skoplatene er 18 cm.
82474

yamazaki skostativ sort

Sort skostativ, for søte små barnesko, fra Yamazaki. Et smart skostativ som gjør det både enkelt og morsomt for barna å sette fra seg skoene sine. Passer like fint i gangen som på barnerommet. Stativet har plass til 4 par sko, og lengden på skoplatene er 18 cm.
82475